Kozijnen, ramen en deuren

J.C. Lekkerkerker
Kaaswetering 5
2935 CZ Ouderkerk a/d IJssel
0180 - 683456
06 - 28649973Welkom op de website van Korade

Graag stellen wij ons aan u voor. Ons bedrijf Korade is gestart in maart 2001, gevestigd te Ouderkerk a/d IJssel en heeft in de regio al een goede naamsbekendheid opgebouwd.
Inmiddels hebben we al ruim 16 jaar praktijkervaring en zijn met name gespecialiseerd in het leveren en monteren van kunststof kozijnen, zowel voor bedrijven als particulieren.

Wij werken met de materialen van het merk Deceuninck. Deze materialen hebben een mooi uiterlijk, zijn extra stevig door het vele staal in de kozijnen en zijn tot in perfectie afgewerkt.
De materialen blijven kleurecht en zijn tevens met houtnerfprofiel te leveren waardoor het een natuurlijke uitstraling geeft. De vele mogelijkheden geven uiteindelijk een resultaat welke precies aan uw verwachtingen zullen voldoen.

Naast kunststof werken wij tevens met (hard-)hout en aluminium.

Wij beschikken niet over een showroom, maar komen vrijblijvend bij u aan huis alle mogelijkheden bekijken en bespreken. Zo kunt u, in uw eigen omgeving, kozijnen volledig samenstellen naar uw keuze. En omdat wij geen (duur) bedrijfspand hebben, behoren wij tot de goedkoopste van het land.

Wij danken u alvast voor het bezoek aan onze website en hopen dat u geļnteresseerd bent geraakt in de diensten van Korade.

Fam. J.C. Lekkerkerker